Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita : Shitës/Shitëse
Lokacioni : Ferizaj ( Ring Mall )
Nr tel : +38349 648-100
Afati I konkursit : 08.09.2022 - 30.09.2022
Kualifikim i nevojshëm :

-Aftësi komunikuese,iniciative
-Fleksibil në punë ekipore
-Njohja e ndonjërës prej gjuhëve të huaja konsiderohet përparesi
-Kualifikimi unifersitar konsiderohet përparësi

Email për aplikim madamecocoalbi@hotmail.com

Shikime 3,224
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management