Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AGJENT/E TË PATUNDSHMËRISË (4)
(me Përvojë dhe Fillestar)

Përgjegjësitë:

 • Punë në zyrë dhe teren për sigurimin e pronave që janë në shitje dhe qera,
 • Të ketë aftësi për negocim të marrëveshjeve deri në përmbyllje,
 • Ti përpiloj tekstin dhe fotot per vendosje në platformën online,
 • Të përpilojë raport të punëve.

Kërkesa dhe aftësitë:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen studimet bachelor në Patundshmëri apo Administrim Biznesi),
 • Provoja e punës në këtë lëmi do të jetë përparësi,
 • Aftësi të mira komunikuese,
 • Të jetë bindës dhe negociues.

OFERTA:

 • Ambient të ri dhe në qendër të qytetit,
 • Pagesa varësisht prej përvojës dhe realizimit,
 • Sistem të organizuar të bonusit,
 • Orari punës prej 09:00 - 17:00 nga e Hëna deri të Premtën,
 • Telefonin dhe shpenzimet e terenit të mbuluara.
 • Dhe e kemi kafen më të mirë në qytet :-)

APLIKIMI:

Të gjithë ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, aplikoni duke dërguar CV-të tuaja në info@ultra.immo deri më datën 30.09.2022. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Shikime 4,732
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 30/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management