Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhine, Higjieniste, Punëtor me aftësi të veçanta

Banja e Kllokotit
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Banja e Kllokotit hap konkurs për:

 • Kuzhinier dhe Kuzhiniere

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 •  Njohuri rreth paisjeve teknike te kuzhinës
 •  Njohuri për përgaditje të ushqimeve
 • Të jetë profesional dhe i shkathët në fushën e gastronomisë
 • Përgjegjës për zhvillim dhe menaxhim te stafit

 • Ndihmës kuzhinier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te ndihmoj ne punet e Kryekuzhinierit apo Kuzhinierit
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri apo Kuzhinjeri.
 • Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.
 • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar, te jete i rregullt dhe i paster.
 • Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.

 •  Higjieniste

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 •  Njohuri rreth paisjeve të Higjienës
 • Të jetë profesional dhe i shkathët në fushën e Higjienës
 • Përgjegjës për zhvillim dhe menaxhim te stafit

Punëtor me aftësi të veçanta

 • Kerkojmë një person me aftësi te vecanta për ti sigurar një vend të punes, do t`i përshtatemi sipas kërkesave dhe nevojave të tij/saj.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën banja_kllokotit@hotmail.com

Shikime 3,864
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 08/10/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Viti
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management