Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Arkatar/e

Kipper
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kipper hap konkurs për:

ARKATAR/E

Regjioni: Lipjan/Ferizaj

Kualifikimet:

  • Të ketë shkollim të mesëm
  • Të ketë përvoje pune në sektorin/poziten e kerkuar
  • Të ketë njohuri të punës me kompjuter
  • Aftësi të mira komunikative dhe organizative

Përgjegjësitë:

  • Të regjistroj artikujt në arkë
  • Të mirëmbajtjë arkën sipas politikave dhe procedurave të kompanisë
  • Të ketë komunikim pozitiv dhe sjellje adekuate me klient
  • Të bëj rendijen e artikujve sipas procedurave të kompanisë
  • Të kujdeset për pastërtine e shitores
  • Aftësi për punë në ekip

Që aplikimi i juaj të merret parasysh, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në jobs@kipper-rks.com me titull "Arkatar/e"

Shikime 5,509
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/10/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj, Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management