Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Menaxher/e administrativ/e,

KTA ( Kosova Touring Assistance) është kompani e Asistencës Rrugore, me një shtrirje në tërë territorin e Kosovës, dhe po ashtu me një shtrirje ndërkombëtare në mbarë Europën. KTA është anëtare e ARC Europe dhe FIA ( Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit).

KTA ( Kosova Touring Assistance), kërkon të punësojë një Menaxher/e administrative.

Përgjegjësit kryesore:

• Organizon dhe implementon pergjegjësit që rrjedhin nga Kontratat e KTA-se te lidhura me partnerët ndërkombëtar.
• Planifikon dhe realizon takime me partnerët vendorë të KTA-së
• Hulumton dhe identifikon mundësite e zgjerimit te brendit në treg
• Përgaditë analiza dhe raporte për kontratat e KTA-së

Kualifikimet dhe aftësistë e kërkuara

• Eksperiencë pune në biznes, administrim zyre apo te ngjajshme, minimun 1 vjet.
• Diplome universitare nga lëmia, Juridik, Ekonomik, Administrim biznesi
• Njohja e gjuhës angleze obligative
• Aftësi të shkelqyera te komunikimit dhe negocimit
• Aftësi te vendimarrjes dhe organizimit
• Te posedojë patentë shoferë në kategorinë “B”

Të interesuarit mundë të aplikojnë përmes adresës elektronike duke dërguar CV-në në info@kta-ks.com.
Konkursi do të jetë i hapur nga data 6 Shtator 2022 deri me 1 Tetor 2022
Vetëm kandidatët/et e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 5,671
Kategoria Menaxhment
Skadon 01/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management