Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistent/e i/e Shitjes (2)

DeFacto
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“DEFACTO”:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës,

Asistent/e i/e Shitjes(2 pozita) në pikën e Shitjes

Vendi i punës: Fushë Kosovë.

 • Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten e shpallur janë:
 • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndaj klientëve,
 • Komunikon me klient dhe informon mbikëqyrësin dhe kolegët tjerë për çdo kërkesë të klientëve,
 • Mirësjellje profesionale ndaj klientëve,
 • Përfaqëson në mënyrë të denjë kompaninë dhe vlerat e saj,
 • Bashkëpunon ngushtë më kolegët në emër të ofrimit të shërbimit sa më të mire të klientët dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollës së mesme,
 • Përvojë pune në Shitje (e preferueshme në industrinë e njejtë);
 • Njohuri teknike (elementare);
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që t`i dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike: Ks04@unitex-station.com

 • CV-në (e domosdoshme)
 • Letër Motivuese; (e preferuar)
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Shikime 2,847
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/10/22 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management