Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Ndihmës për aplikim të PVC foljes, Ndihmës mjeshter për punimin e 3D reklamave, Dizajnere

Pixel Print
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Linku për aplikim: https://forms.gle/nqAHV86tyyU8cwPj9

Shikime 2,657
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 04/10/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management