Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike shpall konkurs për vend pune në pozitën:

 1.  Puntorë në repartin e prodhimit – 3 Pozita
 2. Depoist – 2 Pozita

PËR POZITËN PUNTOR NË PRODHIM

Detyrat e punës

 • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
 • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
 • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kërkesat për poziten

 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
 • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
 • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

PËR POZITËN DEPOIST

Detyrat punës

 • Pranimi I mallit
 • Ngarkimi dhe shkarkimi I mallit
 • Mirembajtja e depos.
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat për poziten

 • Aftesi te mira komunikative
 • Fleksibilitet  dhe gadishmëri efektive për punë.

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit të na kontaktojn në nr. Tel: 049 811 565 ose në e-mail erajsedefi@hotmail.net  Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shikime 4,887
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/10/22 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management