Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës

Përgjegjës për Blerje

Regjioni: Lipjan

Kualifikimet:

  • Diplomë në arsim të lartë në sferën e ekonomisë/administrim të biznesit
  • Minimum 2 vjet përvoje pune në fushën përkatëse
  • Aftësi të analitikës
  • Njohje e mirë e Microsoft Excel (njohje e softwerev tjera ne fushën përkatëse llogaritet si përparësi)
  • Aftësi për menaxhim me kohën dhe detyrat prioritare

Përgjegjësitë:

  • Porosi dhe ndjekje e sasive optimale të mallrave
  • Ndërmarrje e hapave relevante që produktet të plotësojnë aspektet ligjore te cilësisë
  • Ndërmarrje e hapave relevante për evitim të situatave “stock-out”
  • Testim i specifikave tjera te produkteve (pesha, sasia) dhe evidencen e rezultateve
  • Kontroll i produkteve të reja në aspektin cilësor dhe konform procedurave të Kipper

Që aplikimi i juaj të merret parasysh, ju lutemi dërgoni CV tuaj në jobs@kipper-rks.com me titull "Përgjegjës për Blerje"

Shikime 3,799
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/10/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management