Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Drejtoreshë, Asistente e Drejtoreshës, Arkatare, Shitëse (20)

Acar
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Acar hap konkurs për 20 vende të lira të punës:

Drejtoreshë
Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë në pozita të ngjashme.
 • Të jetë i aftë për punë ekipore
 • Të ketë aftësi Komunikuese
 • Të ketë aftësi Organizative
 • Të jetë Fleksibil

Asistente e Drejtoreshës
Kualifikimet:

 • Të asistojë Drejtoreshën
 • Të jetë i aftë për punë ekipore
 • Të ketë aftësi Komunikuese
 • Të ketë aftësi Organizative
 • Të jetë Fleksibil

Arkatare
Kualifikimet:

 • Të ketë së paku dipllomë të shkollës së mesme
 • Të jetë i sjellshëm me klientë
 • Të jetë vigjilent
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Shitëse
Kualifikimet:

 • Të jetë i sjellshëm me klientë
 • Të jetë vigjilent
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.
 • Të ketë së paku dipllomë të shkollës së mesme
 • Të ketë Aftësi Shitëse dhe negociuese.

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin 049 832 522 ose te dergojne CV - ne ne WhatsApp

Shikime 3,236
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/10/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management