Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Blitz Group, me seli ne Ferizajhap konkurs për këto pozita:

Call Agent (Gjuhë Gjermane)

Kualifikimet:

 • Njohuri te gjuhes gjermane minimum B1,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit,
 • Aftësi të mira kompjuterike,
 • Aftësi te mira organizative,
 • Aftësi të punës nën presion.

Ne ofrojmë

 • Pagë konkuruese bazuar fikse + Bonuse
 • Bonuset jane ditore, javore, mujore, bonuse per kualitet te mire, bonuse per angazhim te shtuar, 
 • Ambient i mire pune,
 • Trajnime profesionale ne shitje,
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
 • Mundësi për avansim brenda kompanise
 • Orari i punes eshte 10:00-18:00

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë online permes butonit te meposhtem.

Afati i fundit per aplikim: 05.10.2022

Shikime 3,152
Kategoria Telekomunikim
Skadon 05/10/22 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management