Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs: 1 Operator në makinat CNC & WATERJET

Lokacioni: Lipjan

KUALIFIKIMET:

  • Të ketë së paku të përfunduar shkollën e mesme, përparësi i diplomuari në drejtime inxhinierike apo elektronike.
  • Njohuri të gjuhës Angleze.
  • Të ketë përvojë pune, përparësi me përvojë në CNC.
  • Komunikativë dhe fleksibil në punë.
  • Përshtatje në punë ekipore.
  • Të posedojë patent shoferin B.

PËRSHKRIMI I PUNËS:

  • Prerja dhe organizimi i porosive në tabelat e granitit, mermerit, kuarcit dhe materialeve të
  • Të ketë aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat.
  • Të ketë aftësi të mbikqyrë dhe kontrolloj makinën para dhe gjatë procesit të punës.
  • Të kordinoj, raportoj aktivitetet me menaxherin e prodhimit dhe administratë

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV, në e-mail adresën:

paradiso@paradiso-kos.net ose të paraqiten fizikisht në zyret tona në Lipjan (1 km pas rethit të Qmi-së)

Shikime 3,983
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/10/22 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management