Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Social Media Manager, Administrator, Quality Control

Green Steam
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Green Steam, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës: Social Media Manager

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon ngushtë, delegon dhe kordinon planet e veprimit me të gjitha funksionet e marketingut në Green Steam.
 • Komunikon dhe bashkëpunon me portalet dhe mediat.
 • Kujdeset për reputacionin e kompanisë në rrjetet sociale dhe kthimin e përgjigjeve të mesazheve të pranuar;
 • Të menaxhojë dhe të mbikqyre performancën e kampanjave në rjete sociale;
 • Krijon postime në blog, buletine me email (email newsletter), kopje të mediave sociale, infografikë dhe të ngjashme
 • Përcaktimi i objektivave
 • Strategjia e pozicionimit te brendit per targetet e profilizuar
 • Identifikimi i kanaleve të komunikimit
 • Identifikimi i mesazheve promocionale të orientuara te konsumatorët
 • Zhvillimi i planit të veprimit te komunikimit

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Shkollimi bachelor (në proces apo i përfunduar ne fushën e marketingut)
 • Të ketë njohuri fillestare në marketing dhe menaxhim të rrjeteve sociale
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës shqipe dhe angleze, në të shkruar dhe të folur
 • Aftësi të larta komunikimi.

Si të aplikoni: Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike:

hr@gs-ks.com


Mundësi punësimi në Green Steam shpallë konkurs për pozitën administratë.

Detyrat dhe pergjegjësit:

 • Prezantimi i kompanisë (professional manner)
 • Njohuri/pershkriimet/procedurat e cdo produkti apo shërbimi të kompanis
 • Organizimi dhe perckatimi i terminëve
 • Mbajtja e evidencave rreth punëve ditore
 • Kryerjen e detyrave administrative që mund të i ngarkohen nga menaxhment
 • Përpilimi i raporteve menaxheriale dhe raportimi tek Bordi Menaxhues (Nje here ne muaj)
 • Percjellja e kontratave sipas nevojes per punetoret e rinj dhe aktual si dhe plotesimi i dosjeve te tyre
 • Percjellja e kerkesave per pushime dhe vendimet per punetoret
 • Krijimi dhe mbikqyrja e respektimit të politikave të brendshme të kompanisë
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçanti mjedisit
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë

Kushtet:

Të ketë shkathtësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale.

Për të aplikuar, të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike hr@gs-ks.com

Shpjegim: Forma e pagesës është page fikse. Inkurajohen të aplikojnë studentët apo të sapo diplomuarit.


Mundësi punësimi në Green Steam shpallë konkurs për pozitën Quality Control

Detyrat dhe pergjegjësit:

 • Prezantimi i kompanisë (professional manner)
 • Njohuri/pershkriimet/procedurat e cdo produkti apo shërbimi të kompanis
 • Mbajtja e evidencave rreth punëve ditore
 • Kryerjen e detyrave administrative që mund të i ngarkohen nga menaxhment
 • Përpilimi i raporteve menaxheriale dhe raportimi tek Bordi Menaxhues (Nje here ne muaj)
 • Percjellja e kontratave sipas nevojes per punetoret e rinj dhe aktual si dhe plotesimi i dosjeve te tyre
 • Percjellja e kerkesave per pushime dhe vendimet per punetoret
 • Krijimi dhe mbikqyrja e respektimit të politikave të brendshme të kompanisë
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçanti mjedisit
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë

Kushtet:

Të ketë shkathtësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale. Të ketë patent shofer kategoria B Fakultetin e kimis (përparësi)

Për të aplikuar, të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike hr@gs-ks.com

Shpjegim: Forma e pagesës është page fikse. Inkurajohen të aplikojnë studentët apo të sapo diplomuarit.

Shikime 3,036
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/10/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management