Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prince Coffee House hap konkurs për:

  • Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjsitë :

  • Mirëmbajtjen e lokalit përfshirë pastrimin e dyshemesë, tavolinave, dritaret, toaletin;
  • Furnizimi i toaletit me produktet higjienike;
  • Pastrimi i mjeteve të punës;
  • Dezinfektimit i vendit të punës dhe pastrimin e thellë të lokalit të paktën një here në muaj.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatja duhet të ketë përfunduar shkollën e mesme;
  • Të ketë minimalisht 6 muaj përvojë pune në të njëjtin profil;
  • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip

CV-në dhe dokumentet e tjera të cilat mund të dëshmojnë përvojen e punës mund ti dërgoni në adresën elektronike: info@coffeeshops.com

Shikime 3,750
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/10/22 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management