Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Përfaqësues Mjekësor (2), Agjent të Shitjes (2)

New Pharma
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Newpharma L.L.C. shpall konkurs për:

dy (2) pozita “Përfaqësues mjekësor”

dy (2) pozita “Agjent të shitjes

Kualifikimet për pozitën Përfaqësues Mjekësor:

 • Përparësi diploma bachelor në shkencat mjekësore; Farmaci, Mjekësi, Stomatologji.
 • Diplomë bachelor në: Ekonomi, Marketing, Menaxhment.
 • Të kenë njohuri për tregun farmaceutik.
 • Të kenë njohuri bazike për promovimin dhe marketingun e produkteve farmaceutike,
 • Të kenë aftësi të larta komunikuese, vetë iniciativë, motivim të lartë për punë, dhe qasje ekipore.
 • Përvoja në kompani farmaceutike do të ketë përparësi.
 • Të posedon patent shofer.

Kualifikimet për pozitën Agjent të Shitjes:

 • Kandidatët duhet të kenë njohuri për teknikat e shitjes dhe distribuimit në barnatore.
 • Njohuri për praktikat e distribuimit të produkteve farmaceutike.
 • Eksperienca në kompani farmaceutike është përparësi.
 • Eksperienca në shitje dhe promovimin e shitjes është përparësi.
 • Të posedon patent shofer.

Kontakt e-mail: info@newpharma-ks.com

Kontakt tel: +38343885514

 

Shikime 3,556
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 03/10/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management