Kiddie College

Edukatore

	 	 

Kiddie College

shpall

KONKURS

për

VEND TË LIRË TË PUNËS

Një (1) Edukatore;

Kushtet pë konkurrim:

  • E domosdoshme përgatitja shkollore universitare (Sipas Udhëzimit Administrativ të MASHT nr. 10/2018)
  • Së paku tri (3) vjet pëvojë pune në ndonjë institucion edukativo-arsimor parashkollor;
  • Njohja e gjuhës angleze;
  • Trajnime të programeve të akredituara për zhvillim profesional (e dëshirueshme).

Dokumentet e nevojshme pë konkurrim:

  • Rezymeja personale (CV);
  • Letër Motivuese;
  • Letër Rekomandim nga punëdhënësi aktual apo i mëparshëm;
  • Dëshmi pë shkollimin (diploma) dhe dëshmi për kryerjen e trajnimeve relevante;
  • Dëshmi të përvojës së punës vetëm në institucione arsimore (kontrata ose vërtetimi i dhënë nga ana e punëdhënësit që përcakton qartë kohëzgjatjen e marrëdhënies së punës);
  • Kopje e letërnjoftimit apo pasaportës;

Dokumentet e kërkuara për aplikim duhet të dërgohen vetëm në formë elektronike përmes e-mail: info@kiddiecollege.com, ndërsa dokumentet origjinale do të kërkohen me rastin e intervistimit.

Vetëm kandidatët që hyjnë në listën e ngushtë, do të kontaktohen!

Dokumentacioni i pakompletuar nuk do të merret parasysh!

Afati i fundit për konkurrim: 26 Prill 2019

 

TAGS: Kiddie CollegePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3507
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC