KosovaJob LLC
Zyrtar/e për Shërbim ndaj Klientit
Shpërndaje
	 	 

A jeni i/e interesuar të njihni më mirë tregun e punës në Kosovë?

Rrjeti më i madh i punësimit në vend “KosovaJob”, që për 8 vite më rradhë vazhdon të shërbejë si ndërmjetësues i suksesshëm mes punë-dhënësve dhe punë-kërkuesve, është në kërkim të një personi energjik, kreativ dhe të përgjegjshëm që t’i bashkohet kompanisë në departamentin e shërbimit ndaj klientëve.

Pozita: Zyrtar/e për Shërbim ndaj Klientit

Orari: Full-time (E Hënë – E Premtë)

Lokacioni: Prishtinë

Profili juaj :

  • Të keni fokus të lartë të konsumatorëve dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës Shqipe në të folur dhe të shkruar;
  • Të keni aftësi për të zgjidhur probleme;
  • Ju pëlqen të punoni me njerëz;
  • Komunikimi dhe koordinimi me kolegët sipas nevojës;

Kërkesat e Përfaqësuesit të Shërbimit të Konsumatorëve:

  • Diploma e shkollës së mesme (diplomë Universitare e preferuar);
  • Aftësia për të qëndruar i/e qetë kur konsumatorët janë të stresuar ose të pakënaqur.
  • Njohuri të mira kompjuterike
  • Përvojë pune në mbështetjen e konsumatorëve.

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë.

Afati i fundit për aplikim është 17 Prill, 23:59.

TAGS: KosovaJob LLCPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3780
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC