Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Marketing Specialist, Social Media Specialist

GRANDdecor
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Marketing Specialist 

Përgjegjësitë e specialistit të marketingut:

 • Zhvillimi dhe zbatimi i planeve dhe strategjive të marketingut.
 • Zhvillimi i hulumtimeve dhe analizave për sektorin e luleve, dekoreve dhe organizimeve.
 • Hulumtimi dhe përcjellja e vazhdueshme e konkurrentëve të sektorit.
 • Hulumtim i vazhdueshem për të kuptuar kërkesat dhe shprehitë e blerjes/zgjedhjes së klientëve.
 • Vendosja e qëllimeve dhe objektivave për të arritur target grupën e klientëve, përmes kanaleve të duhura të marketingut (dixhitale dhe tradicionale).
 • Promovimi i markës përmes kanaleve dhe aktiviteteve të marketingut.
 • Krijimi i materialeve të marketingut për produktet përcjellëse për lule dhe dekore, materialeve për kanalet në platforma online dhe kanale të tjera marketingu.
 • Mbështetja e ekipit të Grandit me aktivitetet dhe materiale e marketingut, duke përfshirë optimizimin, reklamimin, mediat sociale, marketingun e drejtpërdrejtë dhe planifikimin e ngjarjeve motivuese ekipore.
 • Krijimi i raporteve javore të shitjes për Grand Flowers, dhe analizimi i statistikave të kampanjave të marketingut,  duke përfshirë rezultatet e fushatës, normat e konvertimit dhe trafikun në internet, në mënyrë që të përmirësohen strategjitë dhe fushatat e ardhshme të marketingut.
 • Kryerja e detyrave të tjera relevante të marketingut kur kërkohet apo vlerësohet se është e nevojshme.

Kriteret e nevojshme:

 • Përvojë pune në fushën e marketingut minimum 3 vite 
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në dhe letrën motivuese në : info@grand-flowers.com


Social Media Specialist

Përgjegjësitë e specialistit të rrjeteve sociale:

 • Krijimi i kontentit tekstual sipas udhëzimeve strategjike dhe gjuhës së brandit për kanalet online dhe web faqe.
 • Përpunimi i planit javor për postímet në platforma online.
 • Bashkëpunimi me ekipin e Grand Flowers duke krijuar produkte kreative dhe unike që do të tërheqin vëmendjen e klientëve në kanalet online.
 • Fotografimi i produkteve, përcjellja për editim dhe postimi i tyre.
 • Menaxhimi i rrjeteve sociale, përfshirë komunikimin me klientë \ bashkëpunëtorë  dhe përcjelljen e porosive tek ekipi përgjegjës.
 • Kryerja e detyrave të tjera relevante të marketingut kur kërkohet apo vlerësohet se është e nevojshme.

Kriteret e nevojshme:

 • Përvojë pune në social media marketing minimum 1 vit
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht
 • Njohja e platformave dixhitale

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në dhe letrën motivuese në : info@grand-flowers.com

Shikime 5,719
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 02/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management