Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

Merchandiser/F
Prishtine

Detyrat dhe pergjegjesitë:

  • Detyra e merchendiser eshte implementimi dhe mirëmbajtja e pozicioneve të produkteve te kompanise neper supermarkete, ne bazë të standardeve të percaktuara.
  • Kontrollon stoqet në pikat e shitjes, duke krijuar kontakte profesionale me klientet, konsumatoret si dhe stafin e kompanise.
  • Gjithashtu raporton mbi prezencën e produkteve, pozicioneve dhe materialit reklamues ne keto pika shitje, si dhe monitoron konkurrencen.

Kërkesa për kandidatët:

  • Te kene eksperience pune ne kete fushe
  • Aftesi te mira komunikuese.
  • Te kete mbaruar me se paku shkollen e mesme.
  • Orari I punes 08-16 nga hene ne te premte
  • Patent shofer kategoria B i domosdoshem
  • Levizja ne terren behet me automjetin e kompanise
  • Vetem kandidatet qe do perzgjidhen do te informohen

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne email enrik.topalli@elkaks.com

Shikime 3,278
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 01/10/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management