Roof Sh.P.K.
Ndihmës Kuzhinier
Shpërndaje
	 	 

Roof Sh.P.K.

Konkurs Punësimi

Roof Sh.p.k për njësitë e saj:

1. "Roof food"
2. "Roof Bistro"
3. "Roof burger"

hap konkurs plotësues pune në pikat shërbyese në Prishtinë.                  

1) Ndihmës Kuzhinier

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
  • Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Ambicie dhe motivim

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë permes:
Web: www.tregugroup.com
apo e-mailit: info@tregugroup.com
apo ta dergoni CV-në numrin Viber: +383 49 933 576

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Ju mirëpresim!

 

TAGS: Roof GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 933
Kategoria Gastronomi
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US