Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Menaxher/e

Meridian Express & Spar
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KATEGORI MENAXHER/E

Prishtinë

Përgjegjësitë kryesore:

 • Është përgjegjës për shitjet, profitin, marzhën dhe rrotullimin e kategorive të produkteve të cilat ka nën menaxhim, si dhe planifikimin dhe zbatimin e strategjive adekuate për këto kategori.
 • Identifikon mundësitë e përfitimeve duke negociuar marrëveshje më të favorshme me furnitorë
 • Siguron furnizimet adekuate për të plotësuar nevojat e kompanisë duke marrë në konsideratë aspektet financiare, cilësinë dhe logjistikën
 • Menaxhon zbatimin e fazës testuese për produktet e reja
 • Menaxhon dhe kontrollon ndryshimet e çmimeve konform kontratave në fuqi
 • Identifikon mundësitë e përfitimeve duke negociuar marrëveshjet për furnizim me furnitorët për të arritur kostot më të ulëta të mundshme të blerjes për kategoritë që i ka nën menaxhim në mënyrë të vazhdueshme
 • Zhvillon strategji dhe plane vjetore të cilat përfshijnë: pozicionimin dhe çmimet, shitjet e parashikuara, fitimin bruto, elemente për taktikën e vendosjes së produkteve në rafte
 • Menaxhon procesin e zhvillimit të produktit për kategori të caktuar
 • Kontrollon zbatimin e planeve mujore si dhe evidenton mospërputhjet në shitje të buxhetuara dhe bruto fitim, si dhe modifikimin e tyre në bazë të trendit të shitjes
 • Zhvillon strategji dhe plane vjetore, të cilat përfshijnë pozicionimin dhe çmimet, shitjet e parashikuara, fitimin bruto e të tjera
 • Zhvillon dhe krijon aktivitete promocionale për grupe produktesh në bashkëpunim me departamentet përkatëse

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

 • Eksperiencë pune në biznes/shitje apo të ngjashme minimum dy (2) vite
 • Preferohet diplomë universitare në Marketing/Biznes
 • Njohje e gjuhës angleze
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe negocimit
 • Aftësi të vendimmarrjes dhe organizimit
 • Aftësi të punojë i pavarur dhe në ekip
 • Të posedojë patentë shofer në kategorinë “B”

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike duke dërguar CV-në në apliko@meridianexpress.com dhe duke cekur në subjekt qartë pozitën për të cilën aplikojnë.

Konkursi do të jetë i hapur prej datës 1 Shtator 2022 deri më 30 Shtator 2022.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 4,832
Kategoria Menaxhment
Skadon 30/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management