Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Brend Menaxher/e

SPAR Kosova
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BREND MENAXHER/E

Prishtinë

Përgjegjësitë kryesore:

 • Projekton, organizon dhe implementon zgjerimin e brendit përkatës në treg
 • Hulumton dhe identifikon mundësitë e zgjerimit të brendit në treg
 • Planifikon dhe realizon aktivitete të duhura që ndihmojnë në vendosjen e produktit në treg
 • Bën planifikimin financiar të shitjes dhe aktiviteteve vjetore të brendit për tregun përkatës
 • Bënë analiza të tregut dhe biznesit, anketa për monitorimin e çmimeve, përcaktim të çmimeve dhe promovim të strategjive
 • Hulumtimi i tregut si tendencat dhe zhvillimet e tregut, zhvillimet e konkurrencës e të tjera
 • Mbanë vazhdimisht relacionet në terren me klientët aktual dhe mundësinë e zgjerimit të tyre
 • Përgjegjës për arritjen e objektivave të brendit përkatës
 • Përgatit analiza dhe raporte për zhvillimin e brendit
 • Mbikëqyr shitjet dhe analizat e shpërndarjes

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

 • Eksperiencë pune në biznes/shitje apo të ngjashme minimum dy (2) vite
 • Preferohet diplomë universitare në Marketing/Biznes
 • Njohje e gjuhës angleze
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe negocimit
 • Aftësi të vendimmarrjes dhe organizimit
 • Aftësi të punojë i pavarur dhe në ekip
 • Të posedojë patentë shofer në kategorinë “B”

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike duke dërguar CV-në në
recruitment@spar-kosova.com dhe duke cekur në subjekt qartë pozitën për të cilën aplikojnë.

Konkursi do të jetë i hapur prej datës 1 Shtator 2022 deri më 30 Shtator 2022.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 4,265
Kategoria Menaxhment
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management