Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompani kroate nga Istra kerkon

Punëtorë Ndërtimi

Cka Kërkohet:

  • Eksperience pune se paku 5 vite ne fiksim armature, suvatim, betonim, murature dhe mbulim
  • Njohja e planeve të leximit në kantier është e dëshirueshme, si dhe e kategorisë B.
  • Detyrimi për përdorimin e mjeteve të plota mbrojtëse në kantierin e ndërtimit, si dhe ndalimi i qartë i konsumimit të alkoolit dhe cigareve gjatë orarit të punës, si dhe çdo punë jashtë ndërmarrjes.

Ofrohet

  • Akomodimi, transporti dhe një vakt i ngrohtë.
  • Kushtet e punës javore 45 orëshe me sigurim shëndetësor të garantuar dhe pensional, si dhe punë të plotë dhe veshje mbrojtëse në përputhje me ligjet, normat dhe rregulloret e BE-së.
  • Pushim ditor i mëngjesit prej 15 minutash dhe 1 orë pushim me vakt të ngrohtë. 100% pushim vjetor me pagesë, si dhe 80% orë shiu.
  • Bazuar në standardet dhe efikasitetin e kërkuar dhe të përmbushur të punës, punëtori ka të drejtë në 12 paga mujore gjatë vitit, si dhe mundësinë e avancimit vjetor dhe rritjes së pagës bazë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email: dizajn.dynamic@gmail.com ose në numrin e telefonit 044 116 181

 

Shikime 4,465
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 30/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management