1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kujtesa Net shpallë konkurs për Agjent në Qendër të thirrjeve

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen në mënyrë efektive pranimin e thirrjeve nga klientët për të zgjidhur të gjitha kërkesat, shqetësimet dhe ankesat e tyre, dhe iu ofron te gjitha informatat e nevojshme me kohë.
 • Ofron shërbimet e aktivizimit/ deaktivizimit për shërbimet individuale
 • Kujdeset që klientët të marrin përgjigje në lidhje me pyetjet, kërkesat ose ankesat e tyre, duke siguruar informata të sakta, duke mbledh opinione ose bërë anketa.
 • Kryen çdo / të gjitha detyrat e tjera të përcaktuara nga menaxheri në kuadër të fushës së përgjegjësisë.

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Shkathtësi të avancuara kompjuterike; I fokusuar në klientë; Njohuri të shkëlqyeshme të platformave dhe softuerëve që përdoren.
 • Shkathtësi në komunikim me gojë dhe me shkrim.
 • Aftësi për të marrë vendime të qëndrueshme duke përdorur informacionet në dispozicion si dhe duke ruajtur konfidencialitetin.
 • Aftësi për të komunikuar me klientët në mënyrë profesionale dhe me mirësjellje.
 • Aftësi për të punuar nën presion të vazhdueshëm.
 • Aftësi për të pranuar me numër të madh të klientëve për çdo ditë.
 • Aftësi për të punuar në ekip dhe për të dëgjuar.
 • Shkathtësi të fuqishme ndërpersonale.
 • Qasje të këndshme dhe pozitive në komunikimin me klientë.
 • Nivel të lartë të motivimit dhe në gjendje të punojë shpejt dhe në mënyrë efektive.
 • Përvojë në punët me klientë

Dokumentet e kërkuara:

 • CV në format Evropian
 • Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale
 • Referencat e punës

Ju lutem na i dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën: hr@kujtesa.com  dhe tek rubrika “subject” të ceket emri mbiemri dhe pozita e kandidatit në të cilën aplikoni.

Shikime 7,434
Kategoria Telekomunikim
Skadon 15/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management