Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Menaxher/e të Shitjes (Prizren)

Lambario
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Kompania Lambario , e cila eshte lidere ne fushen e ndriqimit, e cila ka degen qendrore ne Prizren ne nje ambient shume te kendshem pune,  kerkon te punesoj nje:

 Menaxher te shitjes

Nese jeni punetor dhe I perkushtuar, Lambario eshte nje vend ideal per te ngritur karieren ne nje nivel tjeter


Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të kontribojë në hartimin e strategjisë së shitjes për kompaninë
 • Përgjigjet telefonave, emaileve dhe mesazheve
 • Menaxhon funksionet e faqes së internetit dhe platformat e mediave sociale sipas nevojës
 • Te bashkëpunoj afër me departamentin e marketingut që të promovojë shitjet me ndihmën e skemave të përshtatshme të reklamimit dhe promovimit
 • Rritja e shitjeve të produkteve dhe zgjerimi i tregut
 • Gjetja e klienteve te rinje potencial, dhe lidhja e kontratave te bashkepunimit
 • Mirëmbajtja e marëdhënjeve të mira me klientët aktual
 • Kalkulimi i targeteve të arritura dhe aplikimi i bonuseve për forcën shitëse
 • Raportimet rutinore tek bordi mbi rezulatet e shitjeve
 • Detyra të tjera siç mund t'i caktohen nga mbikëqyrësi

Njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme:

 • Diploma universitare
 • Gjuha angleze dhe serbokroate ne nivel te avancuar
 • Te kete pervoj pune minimum 3 vite ne pozita menaxhim dhe udheheqje
 • Shkathtësi në menaxhimin e kohës, caktimin e prioritetëve ditore-javore;
 • Aftësi ndërpersonale për të menaxhuar stafin dhe për të punuar si pjesë e një ekipi në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi në transmetim dhe delegim të detyrave;
 • Shkathtësi komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
 • Njohuri të avancuara te programeve kompjuterike (excel dhe programe tjera)
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe prezantimi

Kompania ofron:

Page mbi mesatare

Orari I punes: Hane-premte 8-16

Kontrate pune sipas ligjit te punes.

Te gjitha cv-te bashke me dokumentet perciellese te dergohen ne emailin: administration@lambario.com

Suksese!

Shikime 3,961
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/09/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management