Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A&M MEGA STORE hap vende tё lira pune pёr individёt e intersuar:

Pozitat: Menaxher\e dyqani,
Zevendes/e menaxher/e,
Menaxher/e i/e Shitjes,
Menaxher/e i/e depos,
Visual merchandiser/e, dhe
Depoist;

Vendi i punës : Podujevë (Qendra Tregtare “Park Plazza”)
Orari i punë: I plotë
Afati për aplikim: Deri më 28 / 09 / 2022

Kriteret pёr pozitat Menaxher/e Dyqani, Zv. Menaxher/e, Menaxher/e i/e shitjes dhe Menaxher/e i/e depos;

• Diplomë Universitare – Drejtimet e preferuara: Ekonomik dhe Administrim Biznesi;
• Përvojë pune paraprake së paku 2 vite në menaxhim dhe udhëheqje;
• Shkathtësi në menaxhimin e kohës, caktimin e prioritetëve ditore-javore;
• Aftësi ndërpersonale për të menaxhuar stafin dhe për të punuar si pjesë e një ekipi në zgjidhjen e problemeve;
• Aftësi të shkelqyera në transmetim dhe delegim të detyrave;
• Shkathtësi komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
• Njohuri të avancuara te programeve kompjuterike;
• I\e afte të punoj, të veprojë dhe të gjykojë drejt në situata më presion të shtuar;

Kriteret pёr pozitat Visual Merchandiser/e dhe Depoist;

• Edukim i lartë;
• Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
• Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
• Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
• Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
• Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;
• Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;

MËNYRA E APLIKIMIT:
Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email:puno@am-megastore.com.
Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Shikime 5,989
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/09/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Podujevë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management