Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Agjent Telefonik
Gjuha:  nje nga gjuhet : Gjermane, Angleze, Spanjolle, Niveli minimal: C1
Orari: I plotë
Kohezgjatja:  30 dite nga data e aplikimit.

WorkFlow është  kompani e re në fushën e hulumtimit të tregut, aktualisht po kërkojmë intervistues qe te bashkangjiten ne ekipin tonë në Prishtinë . Kompania jonë është e fukusuar ne fushen e hulumtimit te tregut ne te dy kampet e saj  si në B2B dhe B2C.

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Zhvillon intervista profesionale
 • Bën hulumtimin e tregut të jashtëm ose intervistave të sondazheve të opinionit publik me popullaten e përgjithshme, ose me profesionistë të një fushe të caktuar varësisht nga projekti.
 • Të jeni të aftë te lexoni me sukses pyetësoret e anketës  përmes telefonit me të anketuarit e mundshem në gjuhet : anglisht/ gjermanisht/ spanjisht.
 • Aftësia të mira dhe casje këmbëngulëse në komunikimin e përditshem me të anketuarit.

Aftesite e kerkuara :

 • Eksperiencë pune në fushën e hulumtimit të tregut
 • Aftësi të mira komunikimi dhe dëgjim aktiv
 • Të fokusuar ndaj të anketuarit duke u përshtatur me personalitetin e tij/saj
 •  Aftësi të mira në menaxhimin e kohës
 •  Preferohet të ketë shkollim të lartë Universitar / ose përfundimin e shkolles se meseme të lartë
 •  Aftësi të mira kompjuterike.
 •  Niveli I gjuhës duhet të jetë C1

Nëse jeni të gatshëm që t’I  bashkoheni një  ekipi në rritje  me pagë konkuruese,atëhëre ftoheni të dergoni CV dhe të aplikoni përmes emailit tonë më poshtë:

 Email: hello@workflow.al

Shikime 7,869
Kategoria Telekomunikim
Skadon 28/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management