Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Kamarier/e, Shankist/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Delivery

70s Food&Sweets
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MUNDËSI PUNËSIMI

Restauranti dhe Pastiqeria - 70's Food and Sweets

A je i motivuar dhe dëshiron të bëhesh pjesë e 70s Food&Sweets?Ne kemi pozita të hapura për

  • Kamarier/e
  • Shankist/e
  • Ndihmës/e Kuzhinier/e
  • Delivery

ku ofrojmë mundësi punësimi me kontrata të rregullta të punës.

KUSHTET PËR APLIKIM:
• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
• Të jetë i/e sjellshme
• Eksperiencë pune në shërbim të tavolinave për pozitat Kamarier/e
• Eksperiencë pune në shërbim të Banakut për pozitat Banakier/e
• Eksperiencë pune si Ndihmës Kuzhiner/e
• Të flas gjuhën Shqipe (preferohet dhe gjuha Angleze)
• Të jetë ambicioz dhe i/e motivuar të punoj në një ambient ku frymon uniteti dhe mirëkuptimi!

Ju mirëpresim të aplikoni përmes numrit të telefononit (+383 (0) 48 28 28 28) ose të na shkruani direkt në rrjetet sociale Facebook @70sfoodandsweets , Instagram tek @70sfoodandsweets

Shikime 3,649
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 28/09/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management