Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/e

Cacharel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

CACHAREL , me adresë në qendren tregtare Albi Mall Prishtinë, shpall konkurs për pozitën:

 • Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Të kryen prezanitimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
 • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
 • Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve te markës;
 • Vendos artikujt ne dyqan sipas masave dhe rregullave të Brendit;
 • Merret me zëvendsimin e artikujve qe mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që dhoma e provës dhe ambientet e dyqanit te janë te rregulluara dhe të pastërta;
 • Mbanë përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.

 Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme (Diploma Univeritare është avantazh);
 • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
 • Të jetë e motivuar e besueshme dhe me deshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat në adresën leutrim.jashari@prestigef.com ), deri me 29.09.2022.

Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Shikime 4,167
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/09/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management