Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Për të punuar tek Grupi Shëndetësor Bahçeci, Qendra në Kosovë, njëra nga institucionet lider në sektorin për aplikimin e sëmundjeve gjinekologjike, obstetrike, infertilitetit dhe teknikave riprodhuese;

KUALIFIKIMET E PËRGJITHSHME

  • Të diplomuar në departamentet e 'Laboratorit Mjekësor' të Universiteteve,
  • Aftësi të larta komunikuese,
  • Njohuri në programin MS Office,
  • I/e  prirur për bashkëpunim dhe punë ekipore
  • I/e përshtatshme me orarin fleksibël të punës,
  • I/e kujdesshëm dhe i/e përpiktë në detyrë,
  • Të kenë njohuri për marrjen e gjakut,

Kerkojmë "Teknik/e Laboratori".

PËRSHKRIMI I PUNËS

Duhet siguruar që njësia të jetë gati për përdorim të përditshëm dhe të krijohen kushte të përshtatshme për funksionimin rutinë.

Kryerja e procedurave për marrjen e gjakut dhe pjesëmarrja në procedura të tjera rutinore.

Kontributi në përgatitjet e nevojshme të enës/solucionit të kulturës për të gjitha procedurat që do të kryhen në laborator,

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email:
bbolukbasi@bahceci.com

Shikime 7,542
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 28/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management