Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Profiti Group është një kompani profesionale që ofron shitje dhe shërbime në fushën e teknologjisë dhe sistemeve të sigurisë.

Duke qenë të pranishëm në treg kemi shtrirje të produkteve si:

 • Camera Systems
 • Intrusion Alarm Systems
 • Fire Alarm Systems
 • Smart Home & IoT
 • Video Intercom Systems
 • VoIP Systems
 • PC & Electronics
 • Hotel/Apartments Management Systems
 • Access Control & Time Attendance
 • Audio Systems
 • Cloud Storage
 • Shop Systems
 • Energy Storage Solution
 • Network
 • Parking Systems
 • Barriers & Accessories

Në kuadër të zhvillimit të mëtutjeshëm, shpallim këto vende të lira pune:


Pozita: Shitës – Për zyrën qëndrore Prishtinë (2 pozita),

Kualifkimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme - fakulteti konsiderohet përparësi në fushën relevante;
 • Përvojë e mjaftushme në fushën e shitjes;
 • Çertifikim në shitje ose marketing do të ishte dobishme;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizative;
 • Njohja e gjuhës angleze (shkrim, lexim) - është përparsi;
 • Të posedoj patent shofer, kategori B;

Pozita: Suport Teknik – Për zyrën qëndrore Prishtinë (1 pozitë),

Kualifkimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme - fakulteti konsiderohet përparësi në fushën relevante;
 • Të ketë përvojë pune në fushën e teknologjisë informatike e preferueshme përvoja në instalime dhe konfigurime të sistemeve të sigurisë dhe sistemeve smart home;- Çertifikim në Cisco, Linux ose Microsoft do të ishte dobishme;
 • Njohje te Hardware, Software dhe Aplikacioneve;- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizative;
 • Njohja e gjuhës angleze (shkrim, lexim) - është përparsi;
 • Të posedoj patent shofer, kategori B;

Afati dhe forma e aplikimit:

Afati i aplikimit është deri me daten 30.09.2022 . Kandidatët e interesuar duhet të dërgojn CV-të dhe dokumentet e tjera qe deshmojnë kualifikimin dhe përvojen e punës, vetëm përmes e-mail adresës: info@profiti-ks.com

 

Shikime 4,683
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management