Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: Asistente në Shitje (4) 

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për 

një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Benefitet e punes:

  • Ushqimi
  • Transporti

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail:
hr.charlie@grandstore-ks.com duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

-Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

Data e aplikimit: 25.08.2022 deri me 25.09.2022

Shikime 4,941
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management