Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lokacioni: FUSHË KOSOVË

Vende të lira të punës në fushën e reklamave nga JUSA PRINT

Pozita: Prodhim / Montim (3 vende)
Kandidati duhet t'i plotesoje këto kushte:

  • Të ketë përvojë në fushën e reklamave dhe brendim me folje.
  •  Të ketë njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
  • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje t'i përgjigjet detyrave në kohë.

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.Shikime 5,479
Kategoria Prodhim
Skadon 24/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management