Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania GLS architects SH.P.K shpallë konkurs 2 vende pune:

Pozita: Arkitekt/e

Vendi i punës: Rruga Rexhep Krasniqi, Emshir, Prishtinë,
Kohëzgjatja: E pakufizuar
Edukimi: min. Bachelor Arkitekturës
Përvoja: 2 vite +
Gjuhet: Shqip, Anglisht

Realizon aktivitetet ditore të planifikuara
Ben Vizualizime per Projekte
Vizatim planeve per Ndertimtari (me Detaije dhe plane sakta)
Detyrat tjera të përcaktuara nga menaxheri
Machbarkeitsstudien, 3D, Vorprojekt, Ausführungspläne
Të gjitha vizatimet behen me gjuhen gjermanisht, ne standart te larte per zviccer

Kualifikimet:

paraqitje profesionale
Diplome Universitare Bachelor ne Arkitektur
Pervoje te mire me ArchiCAD
Pune me Mac OS

Ju lutem nisni dokumentet me CV ne glspartnerarch@gmail.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management