Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Kameramanë (2), Video Editor(1), Artist (3)

METTRO Studio
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Mettro Studio” është një kompani e prodhimit të videove dhe është e specializuar në krijimin e përmbajtjes për mediat sociale. Nga zhvillimi i konceptit dhe para-produksioni e deri te filmimi dhe montazhi, Mettro synon të sjellë art, DIY dhe receta gatimi si përvoja të jashtëzakonshme për të gjitha familjet.

"Mettro Studio" L.L.C., shpall vende të lira pune për 2 kameramanë, 1 video editorë dhe 3 artizanë (artistë) që janë të dalluar në riparime shtëpiake, DIY (Bëje Vet), gatim dhe art.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 
Kualifikimi dhe kriteret për kameramanë dhe video editorë:

• Njohuri të mira me Adobe Premier Pro (vetëm për video editorët)
• Përvoja e punës në video-projekte.
• Shkathtësi, përpikëri dhe kreativitet në punë.
 

Kualifikimi dhe kriteret për artizanë (artist)

• Krijimi i prototipeve dhe modeleve të objekteve që skicohen.
• Zhvillimi i koncepteve dhe ideve të reja krijuese.
• Hulumtimi i trendeve artizanale.
• Përgjegjësi që çdo produkt të realizohet sipas kërkesave të producentit ose drejtorit kreativ.

Ju lutem dërgojeni CV në info@mettrostudio.com

Për më shumë informata kontaktoni në 049 464 693

Shikime 4,620
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 23/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management