Albi Mall
Banakier (5), Kamarier (5)
Shpërndaje
	 	 

KONKURS

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

COFFEE SHOP pjesë e ALBI GROUP me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Coffee Shop kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendin e punës si:

 • Banakier (5 vende pune)
 • Kamarier (5 vende pune)

Vendi i punës: ALBI MALL, Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shërbimi i klienetëve,
 • Mirëmbajtja e lokalit,
 • Kryerja e pagesave dhe
 • Punë tjera të ngjajshme lidhur me profesionin

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme,
 • Aftësi në menaxhimIn e problemeve në situata të ndryshme
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë
 • Preferohet njohje te gjuhes angleze

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: AlbiMallPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1733
Kategoria Hoteleri
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US