Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita:  Shop Manager
Vendi:
Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:       

 • Përgjegjës për arritjen e rezultateve për klientët rezidencial/individual të hyrave dhe rritjes së bazës së klientëve në segmentin e shopeve;
 • Organizon punën në pikat zyrtare të shitjes të Kujtesa Net;
 • Përpilon strategjinë e zhvillimit për klient privat individual/rezidencial;
 • Siguron definimin e proceseve dhe procedurave për menaxhimin dhe mbajtjen e llogarive të klientëve individual/rezidencial;
 • Ofron lidership të përgjithshëm dhe organzim për personelin e shitjes së produkteve për klient individual/rezidencial;
 • Bashkëpunon së afërmi me Departamentin e Marketingut për zhvllimin e produkteve për klient individual/rezidencial;
 • Përgjegjës për arritjen e objektivave dhe planeve në bashkepunim me departamentet e tjera: teknikë, financa dhe administratë;
 • Organizimi i kanaleve të shitjes nëpërmjet shitjes direkte dhe indirekte;
 • Kryen dhe punë të tjera të deleguara nga Drejtori i Shitjes, brenda përgjegjësive të tij/saj.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare (e preferueshme në Fushën e Ekonomisë);
 • Të ketë mbi 2 vite përvojë punë në sektorin e Shitjes;.
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze;.
 • Njohuri të programeve të paketës së Microsoft Office;
 • I/e gatshëm/me të punoj në zyrë dhe në terren;
 • I/e gatshëm/me të punoj me orar fleksibil, sipas kërkesave të punës në terren;
 • Të posedoj patent shofer, kategoria B

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

 • CV
 • Çertifikatat e trajnimeve eventuale (jo e domosdoshme)
 • Letër Rekomanduese apo referenca (jo e domosdoshme).

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes këtij linku: KosovaJob ose përmes email-it (postës elektronike) në: hr@kujtesa.com

Aplikimet e pa kompletuara dhe ato që nuk plotësojnë kushtet e kërkuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën: 02.09.2022, Ora: 16:00h

Shikime 4,083
Kategoria Menaxhment
Skadon 02/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management