Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/e (3)

Pierre Cardin Home
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 PIERRE CARDIN HOME

Lokacioni: Prishtinë (Magjistralja Prishtinë -Ferizaj)
Shpall konkurs për këto pozita të punës:

Shitëse (3 pozita)
Nga kandidati kërkohet:

  • Minimum 1 vit përvojë pune në fushën e shitjes
  • Njohje të gjuhës angleze
  • Shkathtësi të mira komunikimi dhe prezantimi
  • Shërbimi ndaj klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjieve profesionale në bazë të kërkesave.

Aplikimi:
Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: pierrecardinhome.ks@gmail.com

Shikime 4,479
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management