Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Enteri

ENTERI - fabrika për prodhimin e mobilieve dhe kuzhinave, me lokacion në Zonen Industriale në Prishtinë (mbrapa ETC), hapë konkurs për pozitat e cekura më lartë:

Preferohet përvojë e punës por nuk është kusht obligativ.

Aftësi të mira kompjuterike dhe softwerike adekuate për Dizajnerët.

Shkathtësia dhe puna ekipore janë të doemosdoshme.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën: 17.09.2022

Aplikacioni duhet të dergohet në info@enteri.biz apo Viber/whats app  +383 49 41 33 00.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management