Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë në kuadër të planeve dhe aktiviteteve të përbashkëta me

Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve/ Departamentit për Politika Sociale dhe të familjes, është duke kërkuar një:

  • Ekspert individual për të hartuar dhe lehtësuar procesin e Planit Komunal të Veprimit për Shërbimet Sociale për Komunën e Prishtinës.

Periudha e zbatimit të konsulencës është Shtator – Nëntor 2022 dhe përfshin 20 ditë pune.

Aplikacionet duhet të dorëzohen deri me datë 29.08.2022 deri në mesnatë, në formatin PDF dhe të dërgohen në mënyrë elektronike në info@soskosova.org

Në vegzën në vijim, mund t'i gjeni termat e referencës për këtë angazhim:

https://www.soskosova.org/shpallje/

 

Shikime 2,178
Kategoria Administratë
Skadon 29/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management