Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

InterAdria është kompani e zhvillimit softuerik, telekomit dhe edukimit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë.

Aktualisht po kërkojmë punëtore të motivuara të bashkohen me ekipin tonë për punë praktike me pagesë në projektin e Termokosit

Asistente për Matje teknike/ Praktikë (me pagesë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pjesëmarrja në matjet teknike/ mekanike në terren së bashku me anëtarët tjerë të ekipës;
  • Komunikimi me banorët në pronat e të cilëve do të realizohen matjet teknike;
  • Përgjegjëse për marrjen e shënimeve të sakta të matjeve të realizuara;
  • Dorëzimi i të gjitha raporteve tek personat përgjegjës të kompanisë në kohën e përcaktuar;
  • Respektimi i orarit dhe planifikimi i aktiviteteve sipas planit të projektit;
  • Detyra tjera të përcaktuara nga eprori;

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Aplikantja mund të jetë në studime apo t’i ketë përfunduar ato;
  • Shkathtësi të mira komunikuese;
  • Bashkëpunuese me ekipin;

Të interesuarat mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@interadria-ks.com

Data e fundit e aplikimit : 02.09.2022

Shikime 3,550
Kategoria Inxhinieri
Skadon 02/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management