Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Menaxher Kategorie

Kipper
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës

MENAXHER KATEGORIE

Regjioni: Lipjan

Kualifikimet:

 • Diplomë në arsim të lartë në sferën e ekonomisë/administrim të biznesit (BA)
 • Eksperiencë e dëshmuar si menaxher kategorie ose rol të ngjashëm
 • Njohuri në menaxhim të kategorive, parimeve të marketingut dhe shitjes
 • Aftësi në analizën e të dhënave, aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Njohuri të shkëlqyera të MS Office paketës (njohuri mbi CFMA llogaritet përparësi)
 • I orientuar drejt analizës dhe detajeve
 • Njohuri e shkëlqyer e gjuhës angleze (njohuria e gjuhëve tjera do të konsiderohet përparësi)

Përgjegjësitë:

 • Zhvillim i strategjive për kategoritë e produkteve të cilat i menaxhon
 • Krijim i relacioneve të besimit me furnitorët për arritjen e qëllimeve
 • Procesim i porosive për të siguruar nivelet optimale të stokut të produkteve
 • Përcaktim i aktiviteteve promovuese të kategorisë së produkteve me departmentin e Marketingut
 • Përgjegjësi për zhvillimin e kategorisë dhe rritjen e të hyrave për kategori
 • Marrëdhënie të mira me furnitorët dhe menaxhimi i gamës së produkteve

Që aplikimi i juaj të meret parasysh, ju lutemi dërgoni CV tuaj në jobs@kipper-rks.com me titull "Menaxher Kategorie"

Shikime 5,419
Kategoria Menaxhment
Skadon 14/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management