Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MINNA është kompani lidere në industrinë e modes, më saktësisht në dizajnimin dhe prodhimin e veshjeve ekskluzive. Aktualisht, MINNA është duke zgjeruar ambientet dhe biznesin, prandaj na duhen edhe njerëz të rinjë, të motivuar dhe të gatshëm për të vazhduar rrugëtimin së bashku.

MINNA për plotësimin e nevojave të saj, shpall:

KONKURS PUNE

Pozita: Asistente e Marketingut (2)
Vendi: Prishtinë (Cagllavice, Magjistralja Prishtine-Ferizaj KM5)

Orare i plote

Fillimi i punes: 01.09.2022

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Asiston në implementimin e Planit të Marketingut;
  • Ndihmon në kryerjen dhe grumbullimin e gjetjeve nga hulumtimi i tregut;
  • Lidhja dhe zhvillimii i marrëdhënieve me furnitorët dhe klientët
  • Kryen raporte me kërkesë të menaxhmentit;

Kriteret:

  • Njohuri të gjuhës angleze (e domosdoshme)
  • Përvojë pune
  • Diplomë Universitare në Marketing apo të ngjajshme (E preferuar)
  • Njohuri të pakos MS Office (e preferuar

Mënyra e apikimit!

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: minnafashionhr@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është deri më: 28.08.2022

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 3,187
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 28/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management