Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

10 Motra teknik medicinal të Pediatrisë (për fëmijë)

GERMANIKOS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Germanikos GmbH kërkon 10 motra teknik medicinal të Pediatrisë (për fëmijë) për ndërmjëtsim në Gjermani.

Të gjithë kandidatët duhet të kenë:

 • Diplomen e fakultetit ose te shkollës së mesme;
 • Licencen për punë;
 • Nivelin B1-B2 të gjuhës gjermane;

Kushtet që ne ofrojmë:

 • Ne ju ofrojmë vende pune në klinika gjermane shtetërore;
  pagesa me tarifa shtetërore gjermane;
 • Njohje te profesionit mbrenda 6 muajve;
 • Ne i presim në Aeroport dhe i dërgojme në Klinikë;
 • Bëjme gjetjen e banesës;
 • Lajmrojmë në Qytet, Bankë, Sigurim shëndetësor, në entin për tatim;
 • Kandidatët kanë obligim vetëm shpenzimet që kërkon Qeveria gjermane për njohjen e profesionit (pasi që ne i kemi gratis shërbimet tona për të gjithë kandidatët në trevat Shqiptare)

Mënyra e aplikimit:

Ju mund të na kontaktoni në numrin: 004917631510378 ne Viber apo WhatsApp

Shikime 5,579
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 14/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management