Kujtesa

Vende të lira të punës (11)

	 	 

Konkurs për vende të lira pune

Në kuadër te zgjerimeve të rrjetit dhe ofrimit të sherbimeve më të mira per klientet tanë, shpallim konkurs për keto vende të lira pune:

5 x Teknik të mirëmbajtjes së rrjetit koaksial - Prishtinë/Fushë Kosovë

2 x Teknik të mirëmbajtes së rrjetit koaksial - Suharekë

2 x Teknik të mirëmbajtes së rrjetit koaksial - Pejë

1 x Teknik të mirëmbajtjes së rrjetit koaksial - Shtime

1 x Teknik të mirëmbajtjes së rrjetit koaksial - Gjilan

Teknik I Mirëmbajtjes së rrjetit koaksial/HFC

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtja e rrjetit koaksial
  • Mirëmbajtja e klientëve fundore si dhe menjanimi i problemeve
  • Instalime te rrjetave koaksiale në infrastrukture apo kliente fundore

Kualifikimet:

  • Përvoje me pune praktike (terren) ne rrjetat HFC/koaksiale (e preferuar), apo punë të ngjashme me instalime elektrike të jashtme
  • Njohuri ne funksionimin e rrjetave koaksiale dhe pajisjeve te nderlidhura
  • Aftësi te mira komunikuese
  • Leje te vozitjës

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 10.04.2019 deri më datë 10.05.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

 

TAGS: KujtesaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 12284
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC