Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

OXA Group shpall konkurs për Praktikantë në Departamentin e Financave;

Lokacioni: Ferizaj

Periudha: 3 muaj (me pagesë)

Orari: 08:30-17:00

Përshkrimi

Kompania OXA Group është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës:

Praktikant/e në financa me mundësi punsimi ( 1 pozitë).

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Ndihmon mentorin e tij/saj në të gjitha punët që kërkohen;
  • Përcjell kryerjen e punëve nga mentori/ja për të përvetësuar sa më shumë nga përvoja e tij/saj;
  • Mëson përdorimin e software-ve të kompanisë, si Microsoft Dynamics AX;
  • Ndihmon rreth punëve administrative;
  • Si dhe punë të tjera të caktuara nga mentori/ja të ndërlidhura ma natyrën e punës.

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

  • Të jenë të diplomuar të fakultetit ekonomik apo fushave tjera relevante;
  • Të jenë të moshës 18-25 vjet;
  • Të kenë njohuri shumë të mira në MS Office (Word, Excel dhe Outlook);
  • Të kenë përkushtim dhe interesim për të mësuar;
  • Të jenë dinamik, fleksibil, kreativ, dhe të gatshëm për punë në ekip.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV tuaj në postën elektronike hr@oxa-group.com duke cekur pozitën në subjekt.

Aplikimi mbetet i hapur deri me datë 26/08/2022.

Shikime 2,405
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 26/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management