Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes Zyrtar për kontrollimin e stokut.

Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe për punë ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni

Lokacioni;  Zyret Qëndrore, Milloshevë, Obiliq
Paga; E pa përcaktuar 
Data e fundit; 10.09.2022 
Pozita ; Zyrtar për kontrollimin e stokut
Tipi i kontrates; Kontratë e rregullt pune
Aplikimi; Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  hr@ciao-berto.com  .

Përgjegjësitë dhe Detyrat:   

 • Përgadit planin e numërimit të stoqeve
 • Bënë numërimin ditor të stoqeve sipas gurpeve të produkteve
 • Gjurmon dhe identifikon gabimet që rrjedhin në procesin e prodhimit dhe raporton direct tek CFO
 • Identifikon artikujt që nuk kanë kod identifikues dhe kreyn procesin e kodifikimit të tyre
 • Nxjerr rezultatet e numrimeve ditore të stoqeve dhe propozon rregullimin e tyre.
 • Identifikon magësi tjera rreth kontrollit të stoqeve gjatë procesit të numërimit dhe raporton ato tek CFO.
 • Detyra të tjera siç mund t'i caktohen nga mbikëqyrësi

Kualifi­kimet:

 • Diplome universiteti ne drejtimet Ekonomike
 • Njohje shume te mire te pakos Office;
 • Njohje e sistemeve financiare konsiderohet përparesi
 • Njohje te gjuhes angleze;
 • Patent shoferi;
 • Pervojë pune 2+ vit;

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse nëhr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Shikime 5,150
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 10/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management