Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent për Gastronomi (5)

Extra Fruit
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania Extra Fruit Shpk shpall konkurs për 
  • Agjent për Gastronomi (5)
Lokacioni: Pejes,Gjakoves,Istogut dhe Klines.
 
Kualifikimet:
Duhet te kete pervoje pune ne shitje.
 
Menyra e aplikimit:
 
Konkursi mbetet i hapur nga data 12.08.2022 - 11.09.2022

Shikime 5,527
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 11/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë, Pejë, Klinë, Istog
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management