Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Vende të lira pune (4)

NERANXI
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NERANXI është aktualisht Kompania më e madhe e tregtimit të lëndëve të para për: Pasticeri, Akullore, Prodhime brumi, Hoteleri, Restorante, Bare-Kafeteri; Erëza, Fruta të thata dhe Amballazhe, me një rrjet të zgjeruar përtej kufijve të Shqipërisë edhe në Kosovë, Mal të Zi dhe Maqedoni.

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

SHITËS (2)

Vendi: Prishtinë 

Kualifikimet:

 • Aftësi të mira komunikimi për shitje.
 • Eksperienca në fusha të ngjashme dhe njohja produkteve përbën avantazh.
 • Shkolla e lartë në drejtimet biznes/menaxhim përbën avantazh.
 • Patentë shoferi kategoria B.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Identifikimi i klientëve të rinj dhe realizimi shitjes direkte.
 • Përmbushja e objektivave mujor të shitjes.
 • Aftësi të mira për analizat mbi shitjet (raporti kërkesë-ofertë-klient).
 • Planifikimi mbi shitjet dhe klientët e rinj.
 • Raportimi mbi ecurinë dhe problematikat gjatë procesit të shitjes.

Benefitet:

 • Kontratë pune e rregullt sipas ligjit të punës RKS.
 • Paga bazë e kënaqshme + bonus mbi shitjet e realizuara.
 • Ambjent i mirë pune.
 • Mundësi karriere dhe rritje brenda kompanisë.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumenta që vërtetojnë kualifikimet bashkangjitur me fotografinë tuaj në e-mail: kosove@neranxi.al

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.


EKONOMIST/E  (LLOGARITAR/E) 

Vendi: Prishtinë - Zyra qëndrore

Kualifikimet:

 • Diplomë në arsim të lartë në fushën e ekonomisë (BA).
 • Eksperiencë pune, minimumi 1 vit.
 • Njohuri shumë të mira të paketës MS Office (Excel-Access-Outlook...).
 • Njohuria gjuhës së huaj angleze është përparësi.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe pune në kolektiv.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Rregjistrim i faturave hyrëse-dalëse të mallit.
 • Rregjistrim i transfereve të mallit tek njësitë e tjera shitëse.
 • Raportimi i ecurisë dhe problematikave tek drejtuesi .
 • Kontrolli i çmimeve të produkteve në sistem.
 • Analizë e rezultatave të inventarit (numërimi/verifikimi fizik i mallit).

Benefitet:

 • Kontratë pune e rregullt sipas ligjit të punës RKS.
 • Puna në ambient të mirë infrastrukturor dhe social.
 • Paga në nivelin mbi mesatar që ofrohet nga tregu i punës për këtë pozicion.
 • Puna trajnuese paguhet nga kompania.
 • Mundësi të vazhdueshme për karrierë dhe rritje brenda kompanisë.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumenta që vërtetojnë kualifikimet bashkangjitur me fotografinë tuaj në e-mail: kosove@neranxi.al

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë


SHOFER 

Vendi: Prishtinë 

Kualifikimet:

 • Patentë shofer kategoria B.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe pune në kolektiv.
 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Dërgesa porosive tek klientët sipas faturës përkatëse.
 • Komunikim i mirë me klientët.
 • Kujdesi dhe mirëmbajtja e veturës së punës.
 • Raportimi i defekteve dhe problematikave të punës tek përgjegjësi.

Benefitet:

 • Kontratë pune e rregullt sipas ligjit të punës RKS.
 • Puna me vetura të reja dhe komode.
 • Paga e kënaqshme.
 • Puna provuese paguhet.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumenta që vërtetojnë kualifikimet bashkangjitur me fotografinë tuaj në e-mail: kosove@neranxi.al

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 6,795
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 10/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management