Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Mirëmbajtëse e Higjienës

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Shikime 2,305
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 22/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management